Maak kennis met teakdekspecialist Jachtwerk

Aangenaam, wij zijn Jachtwerk. Als familiebedrijf met vader René aan het roer en zonen Jesse en Sam Jelle op de voorsteven, staan we als sinds 2008 bekend als zeer vakkundig en professioneel. Maar onze ervaring gaat al veel verder terug. Die lange ervaring zorgt ervoor dat wij elke klus met kennis en vakmanschap klaren. De liefde en aandacht voor het vak maakt dat wij maatwerk van de hoogste kwaliteit bieden. En daar zijn we trots op!

Oog voor detail

Of het nu gaat om een nieuw (kunststof) teakdek, onderhoud van uw jacht of maatwerk interieur: wij leveren vakwerk. In onze eigen loods aan de Hooilanden 1 in Lemmer of bij u op locatie werken wij met precisie en persoonlijke aandacht aan uw project.

Werkplaats in Lemmer

Onze loods beschikt over een complete werkzolder op hoogte met alle benodigde machines en gereedschap. Schepen tot wel 15 meter passen in onze loods, om te betimmeren en/of restaureren. Daarnaast hebben we een complete afdeling voor de kunststof teakdekken en een kleine showroom.

Benieuwd hoe wij werken? Wij geven u graag een kleine rondleiding in onze loods. U bent van harte welkom, de koffie staat klaar!

Waar staar Jachtwerk voor?

Persoonlijke service

Korte lijnen met één aanspreekpunt.

Betrouwbaarheid

Je kan altijd op ons rekenen; afspraak is afspraak.

Maatwerk

Producten met de handgemaakt op basis van specifieke wensen.

De gezichten achter Jachtwerk

Renè Gentner

Uw jacht, ons werk

0654338390
info@jachtwerk.com

Jesse Gentner

Uw jacht, ons werk

info@jachtwerk.com

Sam Jelle Gentner

Uw jacht, ons werk

info@jachtwerk.com

Kunststof teak op maat laten plaatsen?

Vraag een geheel vrijblijvend prijsvoorstel aan.