Kunststof teakdekken

Als gespecialiseerd bedrijf in kunststof teakdekken, weten wij als geen ander hoe belangrijk het is om maatwerk te leveren. Ieder schip is uniek en verdient een teakdek dat daar perfect bij aansluit. Daarom maken wij elk kunststof dek met de hand, zodat we volledig kunnen voldoen aan de wensen en behoeften van onze klanten.

Onze kunststof teakdekken zijn volledig naar wens aan te passen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de deknaden in een andere kleur te maken dan de standaardkleur, zodat deze nog beter aansluiten bij de rest van het schip. Dit geeft uw schip een unieke uitstraling en zorgt voor een extra persoonlijk tintje.

Wij streven ernaar om onze klanten de hoogste kwaliteit en afwerking te bieden. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen en ons vakmanschap, bent u verzekerd van een duurzaam en onderhoudsvrij teakdek. Het resultaat is een schip dat er niet alleen fantastisch uitziet, maar ook nog eens jarenlang meegaat.

Een bijkomend voordeel van ons maatwerk is dat u uw schip volledig kunt personaliseren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om een logo of naam op het teakdek te laten plaatsen. Hierdoor wordt uw schip nog unieker en herkenbaarder. Het is ons doel om u als klant te laten stralen en volledig tevreden te stellen met het eindresultaat.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van onze kunststof teakdekken? Wij adviseren u graag en laten u de diverse opties zien. Samen kijken we naar uw wensen en behoeften, om zo tot een oplossing op maat te komen. U kunt ons ook altijd bereiken voor vragen of meer informatie over ons bedrijf en onze diensten. Wij staan voor u klaar!

Teakdek van jacht

Werkwijze kunststof teakdek leggen

Wanneer u bij Jachtwerk kiest voor full service, nemen wij u alles uit handen. Op basis van foto’s en eventuele tekeningen van uw schip geven wij eerst een richtprijs per vierkante meter. Daarna komen we bij u op locatie om uw schip te bekijken en op te meten. Wij bespreken met u alle opties, en u geeft aan wat uw wensen zijn. Natuurlijk is het ook mogelijk om uw wensen op een later moment via de website of tijdens een bezoek aan onze werkplaats door te geven.

De volgende stap in het proces is het maken van een mal met daarop alle belijningen, details, afwerkingen en eventuele wensen. Na het uitwerken van de mal gaan wij aan de slag om uw boot, jacht of zeilboot een nieuwe uitstraling te geven.

Alles geplakt? Geniet jarenlang van het prachtige eindresultaat!

Teakdek op maat zeilboot

De voordelen van kunststof teakdek

Het kunststof is voordeliger en onderhoudsvriendelijker dan hout. Het materiaal is makkelijk te reinigen (bijvoorbeeld met een hogedrukspuit) en is zelfs schuurbaar.

De voordelen van een kunststof teakdek op een rijtje:

  • De uitstraling van een traditioneel teakhouten dek
  • Geen jaarlijks kostbaar onderhoud
  • Veilig door de antisliplaag
  • Niet hittegevoelig; met blote voeten te belopen
  • Eenvoudig te reinigen
  • Geen verkleuring door weersinvloeden

De kwaliteit van Topdek

Een dek van kunststof teakhout is een goed én voordelig alternatief voor echt teakhout. Een kunststof teakdek is leverbaar in verschillende prachtige kleuren en het materiaal heeft een grove nerf; niet van echt hout te onderscheiden.

Het hoogwaardige materiaal dat wij gebruiken is een duurzaam PVC dit is lichter van gewicht dan de meeste kunststoffen. Ons materiaal is bestand tegen scheuren, schimmels, vlekken. Het is bestand tegen weersinvloeden, uv-licht en zout water, waardoor het dek er lange tijd als nieuw uit blijft zien. De hoge antislipwaarde zorgt er bij natte weersomstandigheden voor dat u niet uitglijdt.

Als partner van Topdek profiteer je naast de voordelen van hoogwaardige PVC ook van producten waarmee je kunststof teakdek kan onderhouden. Hiervoor zijn de Topdek Cleaner en Sealer ontwikkelt. Met deze producten zorg je na het plaatsen van een nieuw dek, voor behoudt van de kwaliteit.

 

Kleuren van Topdek

Het Topdek teakdek, stootranden en potdeksels zijn essentiële onderdelen van uw schip en dragen bij aan de uitstraling en functionaliteit ervan. Daarom is het belangrijk dat deze onderdelen perfect passen bij uw schip. Bij ons kunt u terecht voor Topdek teakdekken, stootranden en potdeksels in verschillende afmetingen en kleuren.

De Topdek teakdekken zijn volledig op maat gemaakt en afgestemd op uw wensen. Zo kunt u kiezen uit verschillende soorten en kleuren kunststof teakdekken. Daarnaast zijn de Topdek teakdekken verkrijgbaar in diverse afmetingen, zodat we altijd een passende oplossing kunnen bieden voor uw schip.

Deze klanten gingen je voor

Compromis 999 Jacht

C-Yachts Zeilboot

Nauta Maritiem Sloep

Friendship Zeilboot

Waterspoor 777/808 Sloep

Beneteau Flyer Kruiser

Veel voorkomende vragen

Kunststof teakdekken laten plaatsen?

Vraag geheel vrijblijvend een prijsvoorstel aan voor het leggen van een kunststof teakdek.