Kunststof teakdekken laten leggen

In de wereld van de watersport zijn teakdekken altijd al een populaire keuze geweest vanwege hun natuurlijke uitstraling en duurzaamheid. Echter, de laatste jaren hebben kunststof teakdekken zich ontpopt als een superieur alternatief voor traditionele houten dekken, dankzij hun vele voordelen en innovatieve eigenschappen.

Kunststof teakdekken combineren de aantrekkingskracht van echt hout met de praktische voordelen van hoogwaardige kunststoffen. Deze dekken zijn onderhoudsarm, milieuvriendelijk en bestand tegen de zwaarste weersomstandigheden. Bovendien bieden ze een uitstekende antislip-grip, wat de veiligheid aan boord aanzienlijk verhoogt.

Bij Jachtwerk zijn we trots op onze expertise en ervaring in het leggen van kunststof teakdekken. Ons team van ervaren professionals staat voor u klaar om u te helpen bij het kiezen van het perfecte dek voor uw boot, en om het project van begin tot eind soepel en efficiënt te laten verlopen. We maken gebruik van de nieuwste technieken en materialen om een resultaat te leveren dat uw verwachtingen overtreft.

Persoonlijke service

Korte lijnen met één aanspreekpunt.

Oog voor detail

Met veel precisie en zorg werken wij aan uw boot.

Service op locatie

In onze full-service aanpak verzorgen we alles voor u en indien gewenst bezoeken we uw locatie.

Teakdekken C-Yachts

Voordelen kunststof teakdek

Kunststof biedt tal van voordelen ten opzichte van traditioneel hout, met name op het gebied van prijs en onderhoudsgemak. Dit veelzijdige materiaal kan eenvoudig worden gereinigd, bijvoorbeeld met behulp van een hogedrukreiniger, en kan zelfs worden geschuurd indien nodig.

De voordelen van een kunststof teakdek op een rijtje:

Het uiterlijk van een klassiek teakhouten dek

Kunststof teakdekken bootsen de natuurlijke schoonheid en elegantie van authentiek teakhout na, waardoor uw boot een tijdloze uitstraling krijgt.

Geen kostbaar onderhoud jaarlijks vereist

In tegenstelling tot houten dekken, hoeft u bij een kunststof teakdek niet elk jaar veel geld en tijd te besteden aan onderhoud en bescherming.

Veiligheid door de antislip-eigenschappen

Het oppervlak van kunststof teakdekken is voorzien van een antisliplaag, wat de veiligheid aan boord aanzienlijk verhoogt, zelfs in natte omstandigheden.

Comfortabel met blote voeten te betreden

Kunststof teakdekken worden niet heet onder de zon, waardoor ze comfortabel met blote voeten kunnen worden belopen zonder risico op brandwonden.

Gemakkelijk schoon te maken

Het reinigen van een kunststof teakdek is eenvoudig en kost weinig moeite, of u nu kiest voor een hogedrukreiniger of een zachte borstel en milde zeep.

Bestand tegen verkleuring door weersomstandigheden:

Kunststof teakdekken zijn ontworpen om hun kleur en uitstraling te behouden, zelfs bij blootstelling aan zon, regen en andere weersinvloeden. Zo blijft uw dek er jarenlang prachtig uitzien

Teakdekken C-Yachts

Werkwijze van tekdekspecialist Jachtwerk

Als u kiest voor de complete dienstverlening van Jachtwerk, zorgen wij ervoor dat u nergens meer naar om hoeft te kijken. Aanvankelijk geven we een prijsindicatie per vierkante meter op basis van foto's en eventuele schetsen van uw vaartuig. Vervolgens bezoeken we u ter plaatse om uw boot te inspecteren en de afmetingen op te nemen. We bespreken alle beschikbare opties en noteren uw voorkeuren. Uiteraard kunt u uw wensen ook later via onze website of tijdens een bezoek aan onze werkplaats doorgeven.

De volgende fase in het proces omvat het creëren van een sjabloon met alle lijnen, details, afwerkingen en eventuele specifieke vereisten. Zodra de sjabloon is voltooid, beginnen we met het transformeren van uw boot, jacht of zeilboot en geven we het een frisse, nieuwe look.

Zodra alles is aangebracht, kunt u jarenlang genieten van het schitterende eindresultaat!

De kwaliteit van Topdek

Een kunststof teakhouten dek biedt een uitstekend en betaalbaar alternatief voor traditioneel teakhout. Kunststof teakdekken zijn verkrijgbaar in diverse aantrekkelijke kleuren en het materiaal heeft een grove nerfstructuur die nauwelijks van echt hout te onderscheiden is.

Het hoogwaardige materiaal dat we gebruiken is duurzaam PVC, dat lichter is dan de meeste andere kunststoffen. Ons materiaal is bestand tegen scheuren, schimmel, vlekken en krassen. Het is ontworpen om weersinvloeden, uv-straling en zout water te weerstaan, waardoor het dek er langdurig als nieuw uit blijft zien. De hoge antislipwaarde zorgt ervoor dat u niet uitglijdt, zelfs niet bij nat weer.

Als partner van Topdek profiteert u niet alleen van de voordelen van hoogwaardig PVC, maar ook van onderhoudsproducten speciaal ontwikkeld voor kunststof teakdekken. Hiervoor zijn de Topdek Cleaner en Sealer ontworpen. Deze producten helpen bij het behouden van de kwaliteit van uw dek na installatie, zodat u er lang van kunt genieten.

Kleuren voor uw kunststof teakdek

De Topdek teakdekken, stootranden en potdeksels spelen een cruciale rol in zowel het uiterlijk als de functionaliteit van uw vaartuig. Daarom is het van groot belang dat deze elementen naadloos aansluiten bij uw schip. Wij bieden een breed scala aan Topdek teakdekken, stootranden en potdeksels in verschillende maten en kleuren.

Onze Topdek teakdekken worden op maat gemaakt en volledig aangepast aan uw persoonlijke voorkeuren. U kunt kiezen uit diverse soorten en kleuren kunststof teakdekken. Bovendien zijn de Topdek teakdekken beschikbaar in uiteenlopende afmetingen, zodat we altijd een geschikte oplossing kunnen aanbieden die perfect past bij uw vaartuig.

Deze klanten gingen je voor

Compromis 999 Jacht

C-Yachts Zeilboot

Nauta Maritiem Sloep

Friendship Zeilboot

Waterspoor 777/808 Sloep

Beneteau Flyer Kruiser

Veel gestelde vragen over kunststof teakdekken

Kunststof teakdekken laten plaatsen?

Vraag geheel vrijblijvend een prijsvoorstel aan voor het leggen van een kunststof teakdek.