Kunststof teakdek Sneek

Kunststof teakdekken vormen een slimme keuze voor bootbezitters die streven naar een onderhoudsvriendelijk alternatief met de uitstraling van traditioneel hout. Deze dekken zijn niet alleen stijlvol, maar ook ontworpen om extreme weersomstandigheden te weerstaan. Dankzij hun duurzaamheid en de eenvoudige reiniging blijft uw boot er jaar in jaar uit als nieuw uitzien. Bovendien dragen ze bij aan de veiligheid aan boord door de uitstekende antislip-eigenschappen.

Jachtwerk, met een vestiging in Lemmer, levert maatwerk in kunststof teakdekken aan klanten door heel Friesland, Groningen, Flevoland en dus ook Sneek. Met een passie voor kwaliteit en een oog voor detail zorgt ons deskundige team ervoor dat elk dek perfect past bij de specifieke behoeften en stijl van uw schip.

Wilt u weten wat de kosten zijn van kunststof teakdek voor uw boot? Vraag vrijblijvend prijsvoorstel aan!

Persoonlijke service

Korte lijnen met één aanspreekpunt.

Oog voor detail

Met veel precisie en zorg werken wij aan uw boot.

Service op locatie

In onze full-service aanpak verzorgen we alles voor u en indien gewenst bezoeken we uw locatie.

Kunststof teakdek op maat boot Sneek

Voordelen van kunststof teakdek

Kunststof teakdekken bieden een kostenbesparende en onderhoudsarme oplossing ten opzichte van traditionele houten dekken. Het materiaal is eenvoudig schoon te maken, zelfs met een hogedrukreiniger, en kan zo nodig geschuurd worden zonder kwaliteitsverlies.

Natuurlijke uitstraling
De technologie achter onze kunststof teakdekken zorgt voor een natuurgetrouwe nabootsing van echt teakhout, waardoor uw boot een verfijnde look behoudt.

Onderhoudsgemak
In tegenstelling tot hout vereisen deze dekken geen jaarlijks terugkerend onderhoud, wat u tijd en kosten bespaart.

Veiligheid
Het antislipoppervlak verhoogt de veiligheid aan boord, vooral onder natte omstandigheden.

Comfort
De dekken oververhitten niet in direct zonlicht, wat ze comfortabel maakt voor gebruik op blote voeten.

Eenvoudige reiniging
Het dek vereist minimaal onderhoud en is makkelijk schoon te maken met standaard reinigingsmethoden.

Duurzaamheid
Het materiaal is bestand tegen verkleuring en weersinvloeden, wat zorgt voor een langdurig mooi resultaat.

Losse teakdek panelen

Kunststof teakdek zelf aanleggen of uitbesteden?

Bij Jachtwerk heeft u de keuze tussen een zelfinstallatie of het volledig uitbesteden van het aanleggen van uw kunststof teakdek. Wij bieden oplossingen die passen bij zowel klassieke als moderne jachten en kunnen direct starten met de installatie op een voorbereide ondergrond. Indien uw huidige dek al verwijderd is en de ondergrond gereed, dan kunnen wij het nieuwe dek snel en efficiënt verlijmen op zowel polyester als stalen oppervlakken.

Voor boten waarbij het dek aan vervanging toe is, verzorgen wij een totaalpakket. Wij nemen de verwijdering van het oude dek voor onze rekening en bereiden de ondergrond voor door middel van schuren, roestbehandeling, plamuren, en het aanbrengen van een primer. Aansluitend verlijmen we het nieuwe kunststof teakdek, waardoor uw boot er weer als nieuw uit zal zien.

Daarnaast bieden we een paneelservice voor doe-het-zelvers. U kunt bij ons op maat gemaakte kunststof panelen bestellen die u vervolgens zelf kunt installeren. Deze optie is ideaal voor eigenaren die handig zijn en graag zelf de regie houden over het vernieuwen van hun teakdek.

Betrouwbare producten van Topdek

Jachtwerk werkt samen met Topdek om uitzonderlijke kunststof teakdekken aan te bieden, die een betaalbaar en kwalitatief alternatief bieden voor traditioneel teakhout. Deze dekken zijn verkrijgbaar in verschillende aantrekkelijke kleuren en zijn gemaakt van duurzaam PVC, dat de grove nerfstructuur van echt hout nauwkeurig imiteert. Het speciaal ontworpen PVC is uiterst resistent tegen scheuren, schimmel, vlekken en krassen.

Als klant van Jachtwerk profiteert u van de expertise van Topdek, niet alleen door de superieure kwaliteit van het PVC, maar ook via gespecialiseerde onderhoudsproducten. De Topdek Cleaner en Sealer zijn ontwikkeld voor kunststof teakdekken en helpen de kwaliteit van uw dek na installatie te behouden, zodat u er jarenlang van kunt genieten.

Verschillende stijlen en kleuren teakdek

Jachtwerk biedt een breed assortiment aan Topdek teakdekken, stootranden en potdeksels. Deze producten zijn van invloed op de uitstraling en het gebruik van uw vaartuig. Wij zorgen ervoor dat u de juiste optie vindt voor uw boot met ons uitgebreide aanbod aan verschillende stijlen, kleuren en maten.

De teakdekken van Topdek kunnen volledig naar uw wens worden aangepast. U kunt kiezen uit een diversiteit aan kleuren en types, waarbij alle producten in meerdere afmetingen beschikbaar zijn. Dit maakt het mogelijk om het dek perfect af te stemmen op de grootte en functie van uw boot.

Deze klanten gingen je voor

Compromis 999 Jacht

C-Yachts Zeilboot

Nauta Maritiem Sloep

Friendship Zeilboot

Waterspoor 777/808 Sloep

Beneteau Flyer Kruiser

Veel gestelde vragen over kunststof teakdekken voor boten in en rondom Sneek

Kunststof teakdekken laten plaatsen?

Vraag geheel vrijblijvend een prijsvoorstel aan voor het leggen van een kunststof teakdek.