Kunststof teakdek Flevoland

Teakdekken zijn altijd populair geweest bij bootbezitters. Ze bieden een klassieke look en zijn duurzaam. Maar kunststof teakdekken worden nu vaker gekozen. Ze hebben veel voordelen, zoals weinig onderhoud en weerbestendigheid.

Deze dekken lijken op echt hout maar zijn praktischer. Ze zijn makkelijk schoon te houden en milieuvriendelijk. Ook zijn ze veilig door hun antislip-eigenschappen.

Jachtwerk, gevestigd in Lemmer, bedient klanten in Flevoland. Wij zijn gespecialiseerd in kunststof teakdekken. Ons team werkt efficiënt en gebruikt moderne materialen voor een goed resultaat.

Wilt u weten wat de kosten zijn van kunststof teakdek voor uw boot? Vraag vrijblijvend prijsvoorstel aan!

Persoonlijke service

Korte lijnen met één aanspreekpunt.

Oog voor detail

Met veel precisie en zorg werken wij aan uw boot.

Service op locatie

In onze full-service aanpak verzorgen we alles voor u en indien gewenst bezoeken we uw locatie.

Teakdekken C-Yachts

Ons product, jouw voordelen

Kunststof heeft duidelijke voordelen boven traditioneel hout, vooral in prijs en onderhoud. Dit materiaal is makkelijk schoon te maken, zelfs met een hogedrukreiniger, en kan zo nodig geschuurd worden.

Natuurlijke uitstraling

Kunststof teakdekken bootsen de elegantie van echt teakhout na. Uw boot krijgt zo een tijdloze look.

Weinig onderhoud

Nodig In tegenstelling tot houten dekken vereisen onze dekken geen kostbaar jaarlijks onderhoud. Bespaar tijd en geld.

Verhoogde veiligheid

Dankzij de antislip-eigenschappen van het kunststof oppervlak is de veiligheid aan boord verbeterd, zelfs als het nat is.

Comfortabel voor blote voeten

Onze dekken worden niet heet onder de zon, wat ze ideaal maakt om op blote voeten te belopen.

Eenvoudig schoon te maken

Het reinigen van ons dek is moeiteloos, of u nu een hogedrukreiniger gebruikt of kiest voor een zachte borstel en zeep.

Bestand tegen verkleuring

Onze dekken behouden hun kleur en uiterlijk, zelfs onder invloed van zon, regen en andere weersomstandigheden. Uw dek blijft jarenlang mooi.

Kunststof teakdek plaatsen Flevoland

Uitbesteden of zelf aanleggen

Bij Jachtwerk leveren we kunststof teakdekken die een klassieke of moderne uitstraling hebben. We kunnen direct beginnen met de installatie op een al voorbereide ondergrond. Dit betekent dat als uw bestaande dek verwijderd is en de ondergrond klaar is, we het nieuwe kunststof teakdek meteen kunnen verlijmen op zowel polyester als stalen ondergronden.

Voor boten waarvan het dek vervanging nodig heeft, bieden we een complete service. We verwijderen het oude dek en maken de ondergrond klaar. Dit omvat schuren, roestbehandeling, plamuren, en het aanbrengen van een primer, voordat we het nieuwe dek verlijmen.

Verder bieden we een unieke paneelservice aan. U kunt zelfstandig kunststof panelen bestellen en deze vervolgens zelf aanleggen. Deze optie is perfect voor doe-het-zelvers die graag zelf de controle houden over het installatieproces van hun nieuwe teakdek.

De betrouwbare kwaliteit van Topdek

Bij Jachtwerk zijn we trots op onze samenwerking met Topdek, waardoor we topkwaliteit kunststof teakdekken kunnen aanbieden. Deze dekken vormen een uitstekend en betaalbaar alternatief voor traditioneel teakhout, beschikbaar in diverse aantrekkelijke kleuren. Het gebruikte materiaal, duurzaam PVC, bootst de grove nerfstructuur van echt hout na en is bijna niet van echt te onderscheiden. Dit hoogwaardige PVC is lichter dan veel andere kunststoffen, waardoor het een praktische keuze is voor uw jacht.

Het materiaal is speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen scheuren, schimmel, vlekken, en krassen. Het weerstaat weersinvloeden, uv-straling, en zout water met gemak, waardoor uw dek lang zijn schoonheid behoudt. De hoge antislipwaarde verhoogt de veiligheid, zelfs bij nat weer. Als klant van Jachtwerk en partner van Topdek geniet u niet alleen van de kwaliteiten van dit hoogwaardige PVC maar ook van gespecialiseerde onderhoudsproducten. De Topdek Cleaner en Sealer zijn speciaal ontwikkeld voor kunststof teakdekken en helpen u om de kwaliteit van uw dek na installatie te behouden, zodat u er jarenlang plezier van heeft.

Keuze uit verschillende stijlen en kleuren

Bij Jachtwerk begrijpen we het belang van de juiste look en functionaliteit voor uw boot. Daarom bieden we een ruime keuze aan Topdek teakdekken, stootranden en potdeksels. Deze producten bepalen de uitstraling en het gebruik van uw vaartuig. We zorgen voor de juiste oplossing bij uw boot door een uitgebreid assortiment in verschillende stijlen, kleuren en maten aan te bieden.

Onze Topdek teakdekken zijn volledig naar uw smaak aan te passen. U heeft de keuze uit een breed scala aan kleuren en types. Daarnaast zijn alle producten beschikbaar in meerdere afmetingen. Dit zorgt ervoor dat het exact past qua grootte en functie.

Deze klanten gingen je voor

Compromis 999 Jacht

C-Yachts Zeilboot

Nauta Maritiem Sloep

Friendship Zeilboot

Waterspoor 777/808 Sloep

Beneteau Flyer Kruiser

Veel gestelde vragen over kunststof teakdekken

Kunststof teakdekken laten plaatsen?

Vraag geheel vrijblijvend een prijsvoorstel aan voor het leggen van een kunststof teakdek.