Kunststof teakdek voor boot laten leggen

Bootliefhebber! Heeft u ooit met uw handen in het haar gezeten vanwege een verrot teakdek? Ja, we weten hoe frustrerend dat kan zijn. Het mooie teakdek waar u zo trots op was, weggerot door vocht. Een nachtmerrie die we niemand toewensen.

Maar wacht even, we hebben goed nieuws. Bij Jachtwerk, teakdekspecialist in Lemmer hebben we de oplossing - kunststof teakdekken. Nee, we overdrijven niet. Het is een keuze die niet alleen stijlvol is, maar ook heel praktisch.

Laten we eerlijk zijn, het oude houten teakdek was charmant, maar het vereiste ook veel onderhoud. Het was gevoelig voor vocht, het weer en de tijd. Maar met een kunststof teakdek? Dat is een heel ander verhaal. Deze zijn ontworpen om bestand te zijn tegen de elementen. Geen zorgen meer over vocht dat onder het dek kruipt en schade veroorzaakt.

Kunststof teakdekken zijn niet alleen bestand tegen weer en wind, maar ze zien er ook geweldig uit. Ze behouden die klassieke nautische uitstraling die je gewend bent, maar dan zonder het onderhoudsgedoe. Het is gewoon een slimme keuze.

Kunststof teakdek laten plaatsen voor uw boot? Ontvang vrijblijvend een offerte op maat!

Persoonlijke service

Korte lijnen met één aanspreekpunt.

Oog voor detail

Met veel precisie en zorg werken wij aan uw boot.

Service op locatie

In onze full-service aanpak verzorgen we alles voor u en indien gewenst bezoeken we uw locatie.

Teakdekken C-Yachts

Waarom kiezen voor kunststof teakdek?

Vraagt u zich af waarom u voor een kunststof teakdek zou kiezen? Dat is een uitstekende vraag. Laat ons u een paar redenen geven.

Eerst en vooral, de duurzaamheid. Een kunststof teakdek is bestand tegen de meest uitdagende weersomstandigheden. Het zal niet wegrotten, splinteren of barsten zoals traditioneel hout. Uw dek blijft er jaar na jaar geweldig uitzien, met minimaal onderhoud.

Ten tweede, de uitstraling. Een kunststof teakdek kan er net zo goed uitzien als een traditioneel houten dek. We gebruiken hoogwaardige materialen en geavanceerde technieken om een realistische houtlook te creëren. Uw boot zal er altijd stijlvol en goed verzorgd uitzien, ongeacht de omstandigheden.

Ten derde, de waarde. Ja, het kan zijn dat een kunststof teakdek aanvankelijk iets meer kost dan een houten dek. Maar denk eens aan de lange termijn. De kosten voor het onderhoud en de vervanging van een houten dek kunnen snel oplopen. Met een kunststof teakdek bespaart u op de lange termijn aanzienlijk.

Teakdekken C-Yachts

Onderhoudsgemak van kunststof teakdek

Stel u voor dat u meer tijd kunt besteden aan het genieten van uw boot en minder tijd aan het onderhoud ervan. Dat klinkt goed, toch? Met een kunststof teakdek wordt dit uw nieuwe realiteit.

In tegenstelling tot traditioneel teakhout, heeft kunststof geen speciale reinigingsmiddelen, oliën of zegels nodig. Geen zorgen meer over het juiste product vinden of tijd vrijmaken voor de volgende poetsbeurt. Een zachte borstel en wat zeepwater zijn genoeg om uw dek schoon en mooi te houden.

En dat is nog niet alles. Kunststof is bestand tegen vlekken, verkleuringen en rot, die normaal gesproken grote problemen vormen voor houten dekken. Zeg vaarwel tegen urenlang schrobben en zorgen over de conditie van uw dek. Met kunststof blijft de kleur constant, ongeacht hoeveel zonneschijn of zeewater het tegenkomt.

Kies voor gemak, kies voor duurzaamheid, kies voor een kunststof teakdek. Uw boot én uw vrije tijd zullen u dankbaar zijn.

Verzekerd van topklasse kwaliteit

Wanneer u kiest voor een kunststof teakdek, kiest u voor kwaliteit, duurzaamheid en uitstraling. En daar speelt Topdek een cruciale rol in.

Onze kunststof teakdekken, geleverd door Topdek, vormen een voortreffelijk en kostenefficiënt alternatief voor traditioneel teakhout. De beschikbaarheid van diverse aantrekkelijke kleuren en een grove nerfstructuur zorgen ervoor dat u nauwelijks onderscheid ziet met echt hout.

Maar wat echt indruk maakt, is het materiaal zelf. We maken gebruik van hoogwaardig PVC - duurzaam en lichter dan de meeste andere kunststoffen. Dit materiaal is niet alleen scheur-, schimmel-, vlek- en krasbestendig, maar het is ook ontworpen om bestand te zijn tegen weersinvloeden, uv-straling en zout water. Zo blijft uw dek er langdurig als nieuw uitzien. En geen zorgen over veiligheid - het heeft een hoge antislipwaarde, zodat u zelfs bij nat weer stevig staat.

Als partner van Topdek bieden we u niet alleen de voordelen van dit superieure PVC, maar ook speciale onderhoudsproducten ontwikkeld voor kunststof teakdekken. Maak kennis met de Topdek Cleaner en Sealer - ontworpen om de kwaliteit van uw dek na installatie te behouden. Zo kunt u er nog lang van genieten.

Investeer in de kwaliteit van Topdek en geniet van een dek dat niet alleen prachtig is, maar ook gemaakt is om lang mee te gaan.

Diversiteit aan stijlen

Bij Jachtwerk in Lemmer begrijpen we hoe belangrijk de details zijn - de teakdekken, stootranden en potdeksels van Topdek vormen immers een cruciaal onderdeel van zowel het esthetische als functionele aspect van uw boot. Daarom streven we ernaar om ervoor te zorgen dat deze elementen perfect passen bij uw vaartuig.

We bieden een uitgebreide selectie van Topdek teakdekken, stootranden en potdeksels, beschikbaar in diverse afmetingen en kleuren. Er is voor elk wat wils.

Wat betreft onze Topdek teakdekken, deze worden op maat gemaakt en aangepast aan uw specifieke voorkeuren. Er zijn verschillende soorten en kleuren beschikbaar in onze kunststof teakdekkenreeks. Dankzij de breedte van de afmetingen waarin de Topdek teakdekken verkrijgbaar zijn, kunnen we altijd een oplossing vinden die naadloos aansluit op uw boot.

Deze klanten gingen je voor

Compromis 999 Jacht

C-Yachts Zeilboot

Nauta Maritiem Sloep

Friendship Zeilboot

Waterspoor 777/808 Sloep

Beneteau Flyer Kruiser

Veel voorkomende vragen over kunststof teakdekken

Kunststof teakdekken voor uw boot laten plaatsen?

Vraag geheel vrijblijvend een prijsvoorstel aan voor het leggen van een kunststof teakdek.