Onze diensten

Handwerk met oog op perfectie

Wij gaan alleen voor kwaliteit. Wij leveren uw jacht in perfecte staat op, omdat wij u zeer nauw blijven betrekken bij het project. Zo zorgen we ervoor dat we voor én tijdens het project uw wensen niet uit het oog verliezen. Om het u gemakkelijk te maken, werken wij in de ontwerpfase alle details van uw wensen uit. Of het nu gaat om de te kiezen houtsoort of aanpassingen in het interieur, wij staan met ons vakmanschap voor u klaar.

Onze diensten

Kunststof teakdekken

Een dek van kunststof teakhout is een goed én voordelig alternatief voor echt teakhout. Een kunststof teakdek is leverbaar in verschillende prachtige kleuren en het materiaal heeft een grove nerf; niet van echt hout te onderscheiden.

Onze diensten

Interieur betimmering

Onze ervaring in interieurbetimmering deden wij de afgelopen jaren tijdens vele mooie projecten op. Van klassiek motorjacht tot luxe zeilschip; wij bieden een maatwerk-oplossing.

Onze diensten

Exterieur betimmering

Elk project vraagt om aandacht en een eigen aanpak. Daarom is elke klus bij ons maatwerk. Wij leveren enkel kwaliteitswerk.

Onze diensten

Restauratie

Naarmate een schip ouder wordt, is het soms noodzakelijk om complete delen van het schip te vervangen; een restauratie. Een gehele restauratie is een ingrijpende gebeurtenis en vergt ervaring, vakkennis en een goede planning. Wij beschikken over al deze eigenschappen.

Nieuwsgierig

Naar de mogelijkheden?

Wandel gerust even binnen voor een praatje. De deur staat open en de koffie klaar!
Of neem contact met ons op.

Kunststof teakdek
Werkwijze Jachtwerk teakdekken
Interieur betimmering